Par restorānu


Viesnīcas SemaraH Hotel Metropole restorāns De Commerce Gastro Pub 1871 iepriecina savus viesus ar izsmalcināti daudzveidīgu ēdienkarti, nevainojami sajauktiem klasiskiem un pašu radītiem kokteiļiem, vietējo ražotāju alu, kā arī plašu vīna izvēli.

Restorāns piedāvā novatorisku pieeju tradicionālajai krogu/ restorānu videi, lielu uzmanību veltot ēdiena garšai, sastāvam un noformējumam. Mūsu apbalvojumus ieguvusī šefpavāre Ieva Upīte un viņas komanda apvieno svaigas un aromātiskas sezonālas ēdiena sastāvdaļas, lai radītu gardas maltītes ar novatorisku pieeju.

Restorāns pieejams brokastīm, launagam un vakariņām, banketiem un īpašiem pasākumiem. Ēdiens tiek pasniegts pievilcīgā kroga stila atmosfērā, kas radīta, izmantojot augstvērtīgu koku apdari, audumus un faktūru, papildinot to ar ērtām sēdvietām un viesmīlīgu apkalpošanu. Restorānam pieejama liela vasaras terase, kas lieliski piemērota maltītes baudīšanai svaigā gaisā.

Bārs piedāvā mundru sociālo atmosfēru cilvēkiem kur pulcēties un atpūsties. Izvēlieties no mūsu plašā vīnu klāsta vai relaksējaties ar īpaši radītu kokteili, vienlaikus baudot dzīvīgā pilsētas centra plašos panorāmas skatus.

Gardēžu brokastu bufete

Pasniegta katru rītu, no plkst.7:00 līdz 10:30 - baudiet veselīgu dienas sākumu ar mūsu bagātīgi un profesionāli pagatavotās brokastu bufetes garšu. Plašais gan silto, gan auksto Eiropas brokastu piedāvājumu klāsts gaumīgi pagatavots ar izsmalcinātākām izejvielām un svaigiem vietējiem produktiem.

Iknedēļas biznesa pusdienas

Darba dienās, no plkst.12:00 līdz 17:00 - restorāns piedāvā biznesa pusdienu komplekta piedāvājumu, kas iknedēļu tiek mainīts. Pusdienas paredz divu vai trīs ēdienu izvēli, kas ietver uzkodu, otro ēdienu un desertu. Organizējiet pusdienas spēku atgūšanai, biznesa tikšanos vai apspriežaties ar kolēģiem elegantā un mierīgā atmosfērā.

Vakariņas

Pasniegtas katru dienu, no plkst.17:00 līdz 23:00 - plašs brīvizvēles ēdienkartes maltīšu piedāvājums. Pieejamo uzkodu vidū ir tīģergarneles, kraukšķīgi cepts kalmārs un tunča tartara salāti. Otrajos ēdienos tiek piedāvātas dažādas pastas, svaiga jūras veltes, nevainojami pagatavoti steiki un plašs šefpavāra iedvesmotu desertu klāsts.

Īpašie ēdienkartes piedāvājumi

Pasniegti katru dienu, no plkst.12:00 līdz 23:00 - novatoriski un sezonāli ēdienkartes piedāvājumi, kurus radījusi šefpavāre Ieva Upīte.